You are currently viewing גדית כהן

גדית כהן

"אני בובנאית ושחקנית יוצרת בתיאטרון "אגדית" אותו הקמתי עם סיום לימודי בביה"ס לתיאטרון בובות. השנים בהן למדתי בביה"ס היו שנים  של לימודים מטריפים, מלאים בחוויות של צחוק מתפרץ, יצירתיות, התמקצעות ופגישת אנשים חדשים שהפכו ברבות הימים לקולגות שלי. למדתי בקבוצה קטנה עם מורות מעולות. בלה שקאטוב הנהדרת ממנה למדתי מקצועיות של הפעלת בובות ברמה הכי גבוה שיש ועליזה בן יהודה מורה נדירה שלימדה אותי משחק ופסיכודרמה והיא אחד מעמודי הטווח שלי בחיים.

מוצרט הקטן  היא יצירה מקורית שכתבתי, הפקתי ואני משחקת בה, בבימויה של אלית ובר. ההצגה זכתה בפרס ההצגה הטובה ביותר ובפרס השחקנית הטובה ביותר בפסטיבל הילדים בחיפה 2008 .  בשנת 2009 זכינו בפרס ההצגה הבינתחומית הטובה ביותר בפרס הבמה של אסיטז'. עם מוצרט הקטן הופעתי בפסטיבלים בינלאומיים ב-15 מדינות ברחבי העולם.

בית הספר העניק לי יחס אישי ואוהב. עם דבורה ועליזה נשארתי בקשר הדוק עד היום, ועבורי הן כמו משפחה. אני מודה על הזכות שהייתה לי ללמוד בבית הספר, ולהתפתח בתחום תיאטרון הבובות ברמה הרצינית והמקצועית ביותר.

היכנסו להאתר שלי  www.agadit.com  

גדית